Voorbeeldmenu's
Menu aan € 47,00 (€ 52,64 incl. 12% BTW)
Carpaccio van filet d’anvers met gemarineerde artisjok en crème van parmezaan
***
Parelhoenfilet, puree van knolselder, marktverse groentjes, bordelaisesaus
***
Speculaasbavarois met speculaasijs en vanillesaus
Menu aan € 56,50 (€ 63,28 incl. 12% BTW)
Tartaar van gemarineerde zalm met dille en radijsjes
***
Soepje van bloemkool met groene selder en gerookte paling
***
Eendenborst met groene groenten en gabakken Belle de Fontenay aardappel
***
Trio van chocolademousse
Menu aan € 68,50 (€ 76,72 incl. 12%BTW)
Gerookte zalm en forelfilet met mierikswortel, rode ui, gemarineerde slaharten en krokante toast
***
Kabeljauwhaasje met prei en peterselie
***
Lamsfilet geparfumeerd met marjolein, marktverse groentjes en aardappelgratin
***
Moulleux van bittere chocolade met vanileijs
Alle vermelde prijzen zijn inclusief bediening , het gebruik van alle nodige klein tafelmateriaal zoals borden en bestekken, linnen en tafelversiering, eventuele installatie van een keuken en transport (tot 50 km van onze locatie in Mortsel).
Niet inbegrepen: tafels en stoelen
Alle vermelde prijzen zijn geldig vanaf 50 personen, onder de 50 personen wordt een instelkost aangerekend.
van 30 tot 50 personen : € 200,00 (€ 224,00 incl. 12% BTW)
van 20 tot 30 personen : € 300,00 (€ 336,00 incl. 12% BTW)
van 10 tot 20 personen : € 400,00 (€ 448,00 incl. 12% BTW)
Stel zelf je menu samen:
Koude voorgerechten | Excl. BTW | Incl. BTW |
---|---|---|
Kalfstartaar met pickels, venkel en basilicum | 16,50 | 18,48 |
Trio van garnalen: kroketje, bisque en tomaat garnaal new-style | 18.50 | 20,72 |
Gerookte zalm en forelfilet met mierikswortel, rode ui, gemarineerde slaharten en krokante toast | 16,50 | 18,48 |
Lauwe gerookte zalmfilet met een dillesausje en groene aspergepunten | 17,50 | 19,60 |
Gemarineerde sint-jacobsnootjes met limoen, appel en wakame | 16,50 | 18,48 |
Carpaccio van tonijn met limoen en citroenmelisse | 16,50 | 18,48 |
Samengestelde salade van scampi’s en lauwe zalm met een mosterd-thijmdressing | 16,50 | 18,48 |
Tartaar van gemarineerde zalm met dille en radijsjes | 16,50 | 18,48 |
Cocktail van grijze garnaaltjes met verse ananas | 17,50 | 19,60 |
Rijkelijke variatie van gerookte vis met klassieke garnituur en mierikswortel | 16,50 | 18,48 |
Groene salade met gerookte kwartel en gerookte eendenborst | 16,50 | 18,48 |
Slaatje van ijsbergsla met witloof en gebakken eend, granny smith, walnoten en roquefort | 16,50 | 18,48 |
Rundecarpaccio van filet d'anvers met gemarineerde artisjok en crème van parmezaans | 16,50 | 18,48 |
Pastei van gevogelte met confituur van paprika en roze peper | 15,50 | 17,36 |
Slaatje van veldsla, rucola en postelein met ganzelever, spekreepjes en balsamicosiroop | 21,00 | 23,52 |
Salade van lauwe kwartel met mango en frambozen | 17,50 | 19,60 |
Vitello tonnato met verse tonijn | 17,50 | 19,60 |
Gandaham met meloen en mozarlla | 16,50 | 18,48 |
Soepen | Excl. BTW | Incl. BTW |
---|---|---|
Kippensoepje met prei en postelijn | 6,50 | 7,28 |
Kippensoepje met kokos en curry | 6,50 | 7,28 |
Soepje van bloemkool met groene selder en gerookte paling | 7,50 | 8,40 |
Soepje van witloof met mascarpone en gebrande amandelen | 6,50 | 7,28 |
Tomatenroomsoep | 6,50 | 7,28 |
Rijkelijke Frans vissoep met toast en rouille | 10,00 | 11,20 |
Bisque van grijze garnalen | 10,00 | 11,20 |
Bisque van kreeft | 10,00 | 11,20 |
Rundsconsommé met fijne groentjes | 8,00 | 8,96 |
Soepje van witloof met mascarpone en gebrande amandelen | 6,50 | 7,28 |
Aspergeroomsoep | 7,50 | 8,40 |
Aspergeroomsoep met gerookte forel en mascarone | 8,50 | 9,52 |
Tussengerechten (Als hoofdgerecht +€ 6,50) | Excl. BTW | Incl. BTW |
---|---|---|
Op vel gebakken zeebaars met tappenadepuree en ratatouillegroentjes | 19,00 | 21,28 |
Roodbaarsfilet met garnalen, krokante fijne groentjes en bisque | 19,00 | 21,28 |
Kabeljauwhaasje met prei en peterselie | 20,50 | 22,96 |
Tongrolletjes op Oostendse wijze (mosselen, garnaal, champignon) | 20,50 | 22,96 |
Gebakken scampi's met parelcouscous, mango en cashewnoten | 19,00 | 21,28 |
Bij elk hoofdgerecht is een aardappelbereiding naar keuze inbegrepen.
De voorgestelde garnituren kunnen gewijzigd worden.
In het seizoen zijn ook alle wildgerechten verkrijgbaar.
Hoofdgerechten | Excl. BTW | Incl. BTW |
---|---|---|
Suprème van Mechelse koekoek met Parijse champignons, crème van pastinaak en krokant gedroogde gandaham | 22,50 | 25,20 |
Lamsfilet geparfumeerd met marjolein, met marktverse groentjes en gegratineerde aardappelen | 23,50 | 26,32 |
Ossehaas van Iers rund , béarnaise en dagverse groentjes | 27,50 | 30,80 |
Tournedos van Belgisch Blauwwit, peperroom | 23,50 | 26,32 |
Jonge Franse duif met spitskool en gerookt buikspek | 24,50 | 27,44 |
Eendenborst met groene groentjes, en gebakken aardappelen | 23,50 | 26,36 |
Parelhoenfilet, puree van knolselder, marktverse groentjes, bordelaisesaus | 22,50 | 25,20 |
Paupiette van varken met Italiaanse ham, zongedroogde tomaatjes en pesto | 22,50 | 25,20 |
Kalfsoester met beukenzwam, peulvruchten en pancetta | 25,50 | 28,56 |
Nagerechten | Excl. BTW | Incl. BTW |
---|---|---|
Trio van chocolademousse | 9,00 | 10,08 |
Waaier van verschillende desserts | 9,00 | 10,08 |
Speculaasbavarois met speculaasijs en vanillesaus | 8,00 | 8,96 |
Moelleux van bittere chocolade met vanilleijs | 8,00 | 8,96 |
Gebakje van bladerdeeg met seizoenfruit en bosaardbeienlikeur | 8,00 | 8,96 |
Panna cotta met frambozen en witte chocolade | 8,00 | 8,96 |
Bavarois van passievrucht met mango en witte chocolade | 9,00 | 10,08 |
Huisgemaakte tiramisu | 8,00 | 8,96 |
Chocoladefontein (vanaf 50 personen) | 9,00 | 10,08 |
UItgebreid dessertbuffet | 12,50 | 14,00 |
Assortiment van mini gebakjes (3pp. in buffetvorm) | 7,00 | 7,84 |
Biscuit taart, afgewerkt naar keuze | 9,00 | 10,08 |
Ijstaart, afgewerkt naar keuze | 9,00 | 10,08 |