Diner met bediening

Aperitiefhapjes Excl. BTW Incl. BTW
     
3 hapjes per persoon 4,50 5,04
5 hapjes per persoon 7,50 8,40

 

Koude voorgerechten        
     
Trio van garnalen: kroketje, bisque en tomaat garnaal new-style 11,50 12,88
Gerookte zalm  en forelfilet met mierikswortel, rode ui, gemarineerde slaharten en krokante toast 11,50 12,88
Degustatie van voorgerechtjes:
 - Pistou van tomaat met noordzeegarnaaltjes,
 - Carpaccio van warmgerookte eendenborst met geconfijte paprika en een krokantje van sesam
 - Terrine van zeebarbeel met prei
11,75 13,16
Trio van yellowfintonijn: tartaar, sashimi, kort gebakken 11,50 12,88
Lauwe gerookte zalmfilet met een dillesausje en groene aspergepunten  12,50 14,00
Terrine van st-jacobsnootjes met kervel en rivierkreeftjes 10,55 11,81
Carpaccio van tonijn met limoen en citroenmelisse 9,75 10,92
Samengestelde salade van scampi’s en lauwe zalm met een mosterd-thijmdressing  11,90 13,33
Canneloni van gerookte zalm met tartaar van gemarineerde zalm 10,90 12,21
Cocktail van grijze garnaaltjes met verse ananas   9,75 10,92
Rijkelijke variatie van gerookte vis met klassieke garnituur en mierikswortel   12,50 14,00
Groene salade met gerookte kwartel en gerookte eendenborst 10,90 12,21
Slaatje van ijsbergsla met witloof en gebakken eend, granny smith, walnoten en roquefort 11,90 13,33
Rundecarpaccio met parmesaanse kaas en rucolla 9,75 10,92
Pastei van gevogelte met confituur van paprika en roze peper 9,75 10,92
Slaatje van veldsla, rucolla en postelein met ganzelever, spekreepjes en balsamicosiroop 15,65 17,53
Salade van lauwe kwartel met mango en frambozen 10,90 12,21
Gandaham met meloen 10,90 12,21

 

Tussengerechten (als hoofdgerecht + € 5,00)

 
 
Op vel gebakken zeebaars met tappenadepuree en ratatouillegroentjes 14,50 16,24
Zonnevis op puree van aardappelen met zongedroogde tomaatjes 13,50 15,12
Kabeljauwhaasje met een hollandaisesaus, tagliatelli en rivierkreeftjes 15,50 17,36
Tongrolletjes met fijne groentjes en Noordzeegarnalen     16,20 18,14
Scampi's in een kreeftensaus 15,20 17,02
Roodbaarsfilet met krokante fijne groenten en een kreeftensausje 13,50 15,12
Trio van zalm zeetong en scampi's met groene aspergepunten 15,50 17,36

 

Sorbets       
     
(citroen, peer, framboos, cavaillon, passievruchten, champagne,…) 3,75 4,20

 

Hoofdgerechten  
 
Suprème van Mechelse koekoek met Parijse champignons, crème van pastinaak en krokant gedroogde gandaham 19,90 22,29
Jonge Franse duif met savooikool en gerookt buikspek 19,90 22,29
Lamsfilet geparfumeerd met marjolein, met marktverse groentjes en gegratineerde aardappelen 20,50 22,96
Ossehaas van Argentijns rund met saus naar keuze en dagverse groentjes    23,50 26,32
Parelhoenfilet met puree van knolselder en tappenade van zwarte olijven

19,90

22.29
Tournedos met bordelaisesaus, dagverse groentjes  

19,90

22,29
Fijne rollade van kalkoen met gandaham en boursinkaas         17,85 19,99
Kalfsnootjes met Keniaanse boontjes en cambozola

21,30

23,85
Ballotine van eend en kalkoen met een zacht roquefortsausje 19,90 22,29
Eendenborst met gecarameliseerd witloof, roze peper en oesterzwammen  19,90 22,29
Paupiette van varken met zongedroogde tomaatjes en pesto  19,90 22,29
     

Bij elk hoofdgerecht is een aardappelbereiding naar keuze inbegrepen. De voorgestelde garnituren kunnen gewijzigd worden.
In het seizoen zijn ook alle wildgerechten verkrijgbaar.

 

Nagerechten  
 
Waaier van verschillende desserts     8,00 8,96
Assortiment van bavarois met frambozencoulis 7,50 8,40
Speculaasbavarois met speculaasijs en vanillesaus 7,00 7,84
Gebakje van bladerdeeg met seizoenfruit en bosaardbeienlikeur 7,00 7,84
Huisgemaakte tiramisu 7,00 7,84
Carpaccio van ananas met cocosijs en limoen 7,00 7,84
Moelleux van bittere chocolade met vanilleijs 7,00 7,84
Chocoladefontein (vanaf 50 personen) 8,00 8,96
Gelegenheidsijs (ijstaart) 6,50 7,28
Gelegenheidsgebak (prijs vanaf)      6,50 7,28

Uitgebreid dessertbuffet                       

11,50 12,88

 

Koffie    
     
Koffie met versnaperingen       2,95 3,30

 

Steeds inbegrepen: het gebruik van luxueus tafelmateriaal (alles behalve tafels en stoelen), linnen, tafelversiering, eventuele installatie van een keuken en bediening.

Alle vermelde prijzen zijn geldig vanaf 50 personen, onder de 50 personen wordt een instelkost aangerekend:

Van 30 tot 50 personen: € 150,00 (€ 168,00 incl. BTW)
Van 20 tot 30 personen: € 250,00 (€ 280,00 incl. BTW)
Van 10 tot 20 personen: € 400,00 (€ 448,00 incl. BTW)
 

All-in formule 4 uren aan € 14,00 pp (€ 16,94 incl. BTW)

   -  Aperitief Cava en sinaasappelsap
   -  Witte en rode huiswijn
   -  Water op tafel
   -  Koffie met versnaperingen