Diner zonder bediening

Aperitiefhapjes Excl. BTW Incl. BTW
     
Spiesje van mozarella met zongedroogd tomaatje en basilicum  0,95 1,00
Canneloni van filet d’anvers met mousse van breydelham  0,95 1,00
Bladerdeeghapje 0,95 1,00
Kleine worstenbroodjes  0,95 1,00
Kippenvleugeltjes met een mosterdsaus 0,95 1,00
Brochetjes van kip  0,95 1,00
Dim sum hapje met garnalen   0,95 1,00

 

Koude voorgerechten        
     
Gandaham met meloenpartjes en portosiroop   8,50
Kruidenslaatje met gerookte kwartel en notenvinaigrette    9,75
Waaier van gerookte vis met klassieke garnituur en bieslookvinaigrette   11,50
Carpaccio van rundsvlees met parmesaanschilfers  

10,95

Pralines van gerookte zalm met verse kaas  

10,25

Terrine van ganzenlever met appeltjes     15,50
Halve kreeft “belle vue”   21,50

 

Soepen    
     
Bisque van kreeft met oude armagnac   7,95
Consommé met fijne groentjes    6,50
Tomatenroomsoep met balletjes             6,00
Franse vissoep met croutons en rouille   7,25

 

Tussengerechten (als hoofdgerecht + € 4,00)

 
 
Gevarieerde visschotel met zalm, scampi’s en tongrolletjes in een kreeftensausje   13,75
Gamba’s in een licht pikant tomatenssausje     14,75
Kabeljauw met venkel geflambeerd met Pernod   13,75
Tongrolletjes op Oostendse wijze (met garnaaltjes, mosselen en champignons    13,75

 

Hoofdgerechten  
 
Suprème van Mechelse koekoek met Parijse champignons, crème van pastinaak en krokant gedroogde gandaham   17,95
Jonge Franse duif met savooikool en gerookt buikspek   18,50
Lamsfilet geparfumeerd met marjolein, met marktverse groentjes en gegratineerde aardappelen   18,50
Ossehaas van Argentijns rund met saus naar keuze en dagverse groentjes      21,50
Parelhoenfilet met puree van knolselder en tappenade van zwarte olijven   17,95
Fijne rollade van kalkoen met gandaham en boursinkaas           17,95
Kalfsnootjes met Keniaanse boontjes en cambozola   21,50
Ballotine van eend en kalkoen met een zacht roquefortsausje   17,95
Eendenborst met gecarameliseerd witloof, roze peper en oesterzwammen    18,75
Paupiette van varken met zongedroogde tomaatjes en pesto    18,00
     

Bij elk hoofdgerecht is een aardappelbereiding naar keuze inbegrepen. De voorgestelde garnituren kunnen gewijzigd worden.
In het seizoen zijn ook alle wildgerechten verkrijgbaar.

 

Nagerechten  
 
Waaier van verschillende desserts       5,95
Assortiment van bavarois met frambozencoulis   5,95
Halve ananas met verse fruitsalade   6,50
Huisgemaakte tiramisu   5,50

 

Feestelijke aanvullingen    
     
Halve kreeft ‘belle vue’        21,50
Restaurantbroodje    

 0,50

Mini bavarois (voor bij de koffie) 

 

 1,25

 

 

Warme schotels zijn ovenklaar. Koude schotels zijn zo afgewerkt dat u ze meteen op tafel kan plaatsen. Koude voor- en nagerechten worden op individuele bordjes geleverd.

Uw bestelling kan voor € 12,10 aan huis geleverd worden in Mortsel, Berchem, Wommelgem, Deurne, Edegem, Borsbeek, Boechout, Wilrijk, Hove, Vremde, Wijnegem, ‘sGravenwezel, Schilde, Ekeren, Kapellen (centrum en zuid), Brasschaat, Merksem, Schoten en Hoevenen.

In andere gemeenten wordt (voorlopig) niet geleverd, maar u kan uw bestelling ook steeds komen afhalen in Mortsel.

Op 24, 25 en 31 december leveren we in de opgesomde gemeenten gratis voor bestellingen vanaf € 250.

Op 1 januari wordt niet aan huis geleverd, maar u kan uw bestelling wel komen afhalen.

Afhalen van uw bestelling kan op

24 december van 12.00 tot 17.00u
25 december van 11.00 tot 13.00u
31 december van 12.00 tot 17.00u
  1 januari     van 12.00 tot 13.00u

Alle gerechten worden op mooi wegwerpmateriaal geleverd, er dient niets teruggebracht of gehaald te worden. Indien er huurgoederen meegeleverd worden of indien er in uitzonderlijke gevallen overeengekomen wordt om geen wegwerpmateriaal te gebruiken, dient dit teruggebracht te worden, of worden de transportkosten voor het ophalen ervan aangerekend aan € 0,90 per gereden kilometer, met een minimum van € 24,20.

Tafelmateriaal kan mee geleverd worden aan € 0,25 per bord, per mes, per glas,…